sneltekenaar

Sandor heeft jarenlange (sinds 1992) ervaring als live-karikaturist en weet hierdoor in zeer korte tijd iemand gelijkend op papier te zetten. Hij is inzetbaar als karikaturist en digitaal sneltekenaar op allerlei evenementen; zoals bedrijfsfeesten, particuliere feesten, bruiloften en beurzen. Met een snelle en trefzekere lijn vereeuwigt Sandor uw gasten in een goedgelijkende karikatuur.

Populair is het tekenen op bierviltjes, dat doet Sandor momenteel het meest. Lopend tussen uw gasten door tekent hij gemiddeld 20 personen per uur, en men hoeft niet te poseren. Na enkele minuten is de tekening klaar en makkelijk op te bergen door dit kleine formaat! Op de achterzijde is plaats voor uw logo of tekst: een leuke herinnering!

Groter formaat, zoals A3, kan natuurlijk ook. Zittend vanaf een vast plekje tekent Sandor in ongeveer 3 a 4* minuten zijn 'slachtoffer' op papier. Nooit beledigend, maar altijd sympathiek. De andere gasten mogen natuurlijk over zijn schouder meekijken en kunnen met eigen ogen zien hoe de tekening in korte tijd tot stand komt. De tekeningen zijn op stevig A3-formaat papier in zwart/wit. Meestal 1 persoon op een vel papier, maar 2 of 3 personen zijn ook mogelijk.
Op dit formaat maar liefst 15 tekeningen per uur!

Andere formaten zijn uiteraard ook mogelijk, zoals A5 (mobiel), A4 of digitaal. Als u kiest voor een digitaal optreden; zijn er extra mogelijkheden. Uw gasten kunnen via een scherm live meekijken hoe de tekening tot stand komt. Alle tekeningen worden opgeslagen als JPG-bestanden, kunnen ter plaatse op A6-formaat fotopapier worden uitgeprint en de digitale bestanden kunt u naderhand ook gebruiken voor andere doeleinden. Zoals bijvoorbeeld in het smoelenboek, op persoonlijke kaartjes met de feestdagen of als profielfoto. Zo heeft u toch nog een leuke LinkedIn-foto!

*(gemiddelde tijd bij tekenen op papier; bij digitaal is dit ongeveer 6 minuten)

sneltekenaar karikaturist microsoft
sneltekenaar karikaturist erasmusmc
sneltekenaar karikaturist galafeest

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u op een originele manier uw bedrijfs-(feest) of evenement aankleden? De karikaturist is uw aangewezen man! 

Wie ging u voor?

Vrijdag 13 december 2019 heeft Sandor ons bedrijfskerstfeest opgeleukt met zijn hilarische tekeningen. We hebben alleen maar positieve reacties gehad. Aanrader! 

Sophia Kastermans  |  ABC Professionals

-

De Karikaturist droeg afgelopen weekend bij aan ons Franse evenement in VondelCS. De tekeningen waren niet alleen een leuk extraatje voor de bezoekers maar waren van zeer hoge kwaliteit. Sandor bedankt! En graag tot ziens!

Iva Rosa Kliphuis  |  VondelCS / AVROTROS

-

Sandor heeft getekend op het kerstfeest van ons bedrijf. Hij heeft 4 uur lang rondgelopen tussen de mensen en hij heeft ontzettend leuke tekeningen op A5 papier gemaakt. We hebben erg veel leuke reacties van het personeel ontvangen. Tijdens de avond zelf hebben we het concept nog wat aangepast, Sandor denkt goed mee en is flexibel. Omdat hij zo snel tekent, gaat het niet ten koste van het feest en hoef je niet lang en uitgebreid te poseren. Kortom; we zijn zeer tevreden en we kunnen Sandor zeker aanraden voor feesten, partijen, recepties etc.

Bart van Roozendaal  |  Bechtle Direct

-

Sandor is niet alleen een hele goede tekenaar, maar ook nog eens super gezellig. Op ons personeelsfeest heeft Sandor de hele avond een zwerm mensen om zich heen gehad!
Dankjewel weer Sandor!

Marloes van Gasteren | BLOS Kinderopvang