Live karikaturist

Sandor heeft jarenlange ervaring als live-karikaturist en weet hierdoor in zeer korte tijd iemand gelijkend op papier te zetten. Hij is inzetbaar als karikaturist en digitaal sneltekenaar op allerlei evenementen; zoals bedrijfsfeesten, particuliere feesten, bruiloften en beurzen. Met een snelle en trefzekere lijn vereeuwigt Sandor uw gasten in een goedgelijkende karikatuur.


Het liefst werkend vanaf een vaste lokatie zet hij in ongeveer 3 a 4* minuten zijn 'slachtoffer' op papier. Nooit beledigend, maar altijd sympathiek. De andere gasten mogen natuurlijk over zijn schouder meekijken en kunnen met eigen ogen zien hoe zo een tekening in korte tijd tot stand komt. De tekeningen zijn standaard op stevig A3-formaat papier in zwart/wit. Meestal 1 persoon op een vel papier, maar 2 of 3 personen zijn ook mogelijk.
Maar liefst 15 tekeningen per uur!

Andere formaten zijn uiteraard ook mogelijk en er zijn diverse optie’s: in zwart/wit op papier, digitaal in zwart/wit of in kleur maar ook tekenen op bierviltjes behoort tot de mogelijkheden. Als u kiest voor een digitaal optreden; zijn er extra mogelijkheden. Uw gasten kunnen via een scherm live meekijken hoe de tekening tot stand komt. Alle tekeningen worden opgeslagen als JPG-bestanden en deze bestanden kunt u naderhand ook gebruiken voor andere doeleinden. Zoals bijvoorbeeld in het smoelenboek, op persoonlijke kaartjes met de feestdagen of als profielfoto. Zo heeft u toch nog een leuke LinkedIn-foto!

*(gemiddelde tijd bij tekenen op papier; bij digitaal is dit ongeveer 6 minuten)

sneltekenaar karikaturist microsoft
sneltekenaar karikaturist erasmusmc
sneltekenaar karikaturist galafeest

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u op een originele manier uw bedrijfs-(feest) of evenement aankleden? De karikaturist is uw aangewezen man! 

Wie ging u voor?

De Karikaturist droeg afgelopen weekend bij aan ons Franse evenement in VondelCS. De tekeningen waren niet alleen een leuk extraatje voor de bezoekers maar waren van zeer hoge kwaliteit. Sandor bedankt! En graag tot ziens!

Iva Rosa Kliphuis  |  VondelCS / AVROTROS

-

Sandor heeft getekend op het kerstfeest van ons bedrijf. Hij heeft 4 uur lang rondgelopen tussen de mensen en hij heeft ontzettend leuke tekeningen op A5 papier gemaakt. We hebben erg veel leuke reacties van het personeel ontvangen. Tijdens de avond zelf hebben we het concept nog wat aangepast, Sandor denkt goed mee en is flexibel. Omdat hij zo snel tekent, gaat het niet ten koste van het feest en hoef je niet lang en uitgebreid te poseren. Kortom; we zijn zeer tevreden en we kunnen Sandor zeker aanraden voor feesten, partijen, recepties etc.

Bart van Roozendaal  |  Bechtle Direct

-

Op 1e kerstdag heeft Sandor tijdens het Kerstbuffet veel van onze gasten als karikatuur op een viltje getekend. Zo konden onze gasten lekker eten en hadden ze ook nog een mooi aandenken aan de kerst bij Carlton De Brug. Top!​

Hotel Carlton De Brug Mierlo