Karikatuur vanaf foto

Bent u op zoek naar een grappig en origineel cadeau om iemand te bedanken, als welkomst- of afscheidscadeau voor uw gewaardeerde collega of gewoon om iemand in het zonnetje te zetten? De Karikaturist kan u hierbij helpen! Een leuke karikatuur vanaf foto; daar kunt u echt mee aankomen! Interesse? 

Karikaturen vanaf foto maakt Sandor vanuit zijn studio digitaal; zo zijn er allerlei toepassingen mogelijk. Bovendien is het laten zien van een tussentijdse schets erg eenvoudig; deze krijgt u via de mail te zien. U wil graag een karikatuur, maar weet nog niet precies in welke uitvoering? De Karikaturist kan u zeker helpen! Zoekt u iets in zwart/wit of beter in kleur? Print op papier of liever op canvas, hout of aluminium? Een tekening met 1 persoon, twee personen, huisdieren erbij of met de hele vriendengroep? Een portretkarikatuur of juist in een bepaalde setting? Niks is te gek! Vraag naar de mogelijkheden.

karikatuur digitalekarikatuur
karikatuur digitalekarikatuur
karikatuur digitalekarikatuur

Neem vrijblijvend contact op

Wie ging u voor?

Super snel heeft Sandor een geweldige strip gemaakt van ons bedrijf die op dit moment hard aan het werk is om beademingsapparaten te maken voor de Covid-19 patienten. Super grappig met een tal van collega's herkenbaar in beeld gebracht!! Deze strip gebruiken we om op een ludieke manier aan onze distributeurs en gebruikers te laten zien dat we hard aan het werk zijn en natuurlijk om een glimlach op de gezichten van collega's in deze bizarre tijd. Dank Sandor!!

Caroline Abeln | Ventinova Medical

-

Na een ontmoeting met De Karikaturist tijdens een netwerkbijeenkomst, waar hij alle aanwezigen treffend op een bierviltje schetste, heb ik hem nu benaderd voor een mooi cadeau. Mijn ouders waren 50 jaar getrouwd en Sandor heeft een prachtige, zeer gelijkende, kleuren karikatuur gemaakt, n.a.v. wat doorgestuurde foto's en informatie. De tekening werd met heel veel plezier ontvangen en krijgt een mooie plek in hun huis.

Martijn van Dalen

-

Sandor heeft wederom een hele gave invulling van onze gedachten in de rare "corona" tijd verwoord in beeld! Met een paar steekwoorden altijd weer een mooi resultaat. #dank

Bart Wullems | Dafco