Karikatuur vanaf foto

Bent u op zoek naar een grappig en origineel cadeau om iemand te bedanken, als welkomst- of afscheidscadeau voor uw gewaardeerde collega of gewoon om iemand in het zonnetje te zetten? De Karikaturist kan u hierbij helpen! Een leuke karikatuur vanaf foto; daar kunt u echt mee aankomen! Interesse? 

Karikaturen vanaf foto maakt Sandor vanuit zijn studio digitaal; zo zijn er allerlei toepassingen mogelijk. Bovendien is het laten zien van een tussentijdse schets erg eenvoudig; deze krijgt u via de mail te zien. U wil graag een karikatuur, maar weet nog niet precies in welke uitvoering? De Karikaturist kan u zeker helpen! Zoekt u iets in zwart/wit of beter in kleur? Print op papier of liever op canvas, hout of aluminium? Een tekening met 1 persoon, twee personen, huisdieren erbij of met de hele vriendengroep? Een portretkarikatuur of juist in een bepaalde setting? Niks is te gek! Vraag naar de mogelijkheden.

karikatuur digitalekarikatuur
karikatuur digitalekarikatuur
karikatuur digitalekarikatuur

Neem vrijblijvend contact op

Wie ging u voor?

We hadden Sandor gevraagd om een groepskarikatuur te maken van ca. 10 personen. Qua invulling hadden we enigszins een idee wat we wilden maar hebben verdere invulling redelijk aan hem over gelaten. Sandor heeft heel mooi werk geleverd en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Daarnaast is de communicatie goed en was de karikatuur binnen no-time klaar. Een volgende keer ga ik zeker bij Sandor terug!

Niels Visscher | KPMG

-

Vandaag gevraagd... Vandaag info gegeven... Vandaag een geweldige karikatuur gekregen!! Super ge├»nterpreteerd en fantastisch gegenereerd!

Harry Vis