Cartoons en strips

Behalve karikaturen tekent Sandor ook cartoons en af en toe zelfs een kort stripverhaaltje. Wilt u een cartoon of strip op maat laten maken? Bijvoorbeeld om uw eigen idee of gedachte op een luchtige manier te visualiseren of bent u op zoek naar een grappige noot in uw personeelsblad of wijkkrant?

Enkele vaste kranten en bladen waar de cartoons van hem te zien zijn: Forum, Primeur en Cursor. Sinds 2006 prijkt wekelijks zijn cartoon op de voorpagina van Weekblad Forum, een betere plek is er niet! Vanaf 2012 zijn elke maand een aantal cartoons te vinden in maandblad Primeur Magazine en voor het tweewekelijks nieuwsblad Cursor van de TU/e tekent Sandor ook sinds 2012 telkens 2 cartoons. Kijk ook eens op zijn andere pagina voor een overzicht van een groot aantal van zijn cartoons. Bent u op zoek naar een cartoon, een serie cartoons of een strip? Vraag vrijblijvend informatie op via onderstaand contactformulier.

Neem vrijblijvend contact op

Wie ging u voor?

Sinds een jaar of tien tekent Sandor elke week een cartoon voor op de voorpagina van weekblad Forum. Geweldige cartoons met oog voor detail, in soms heel verschillende stijlen maar altijd even herkenbaar: de hand van de meester laat zich niet verloochenen. De cartoons zijn spraakmakend in het dorp. Ze roepen altijd wel reacties op, van enthousiasme, bewondering en natuurlijk ook boze reacties. Zoals het een goed cartoonist betaamt, laten
zijn tekeningen je niet onberoerd. En dan is er Sandor de karikaturist. Ook hier weet Sandor prachtige portretten met diepgang te tekenen. De karikaturen zijn een lust voor het oog en een zeer gewild cadeau bij bijvoorbeeld een jubileum, een afscheid of zomaar voor de aardigheid.

Jan Burgers  |  hoofdredacteur weekblad Forum